



Friday, September 16

8:00 am - 8:35 am	
8:45 am - 9:30 am	
9:40 am - 10:25 am	
10:35 am - 11:35 am	
11:45 am - 12:30 pm	
12:30 pm - 1:30 pm	
12:40 pm - 1:00 pm	
1:00 pm - 1:20 pm	
1:30 pm - 2:05 pm	
2:15 pm - 3:15 pm	
3:25 pm - 3:40 pm	
3:40 pm - 3:55 pm	
4:00 pm - 4:15 pm	
4:15 pm - 4:30 pm	
4:40 pm - 5:10 pm	
5:20 pm - 5:50 pm	

Saturday, September 17	
8:00 am - 8:45 am	Qualifying – Pirelli World Challenge
9:00 am - 9:40 am	Race #1: Cooper Tire Prototype Lites Championship - 30 Minutes
9:50 am - 10:10 am	Warm Up - American Le Mans Series presented by Tequila Patrón (All Classes)
10:20 am - 11:15 am	Race #1: GT3 Challenge by Yokohama - 45 Minutes
11:15 am - 12:35 pm	Lunch
11:25 am - 11:55 am	IMSA facilitated Car Corral Parade Laps
11:55 am - 12:25 pm	Vitesse Rides & VIP Pace Car Rides (Invitation only)
12:35 pm - 1:30 pm	American Le Mans Series presented by Patrón Pre-Race Activities
1:30 pm - 7:30 pm	Race: Monterey Sports Car Championship presented by Patrón for the
	American Le Mans Series presented by Tequila Patrón Round (8) - 6 hours
Sunday, September 18	

Qualifying - GT3 Cup Challenge by Yokohama

Practice - Star Mazda Championship presented by Goodyear

IMSA facilitated Parade Laps; Corvette & TBD (100 cars maximum)

Practice - American Le Mans Series presented by Patrón (All Classes) Qualifying - American Le Mans Series presented by Patrón (GT) Qualifying - American Le Mans Series presented by Patrón (GTC)

Qualifying - American Le Mans Series presented by Patrón (LMP1/LMP2) Qualifying - American Le Mans Series presented by Patrón (LMPC)

Practice - American Le Mans Series presented by Tequila Patrón (All Classes)

Practice - Cooper Tire Prototype Lites Championship

Vitesse Rides & VIP Pace Car Rides (by invitation only) Practice - Star Mazda Championship Presented by Goodyear

Qualifying - Cooper Tire Prototype Lites Championship

Practice - GT3 Cup Challenge by Yokohama

Practice - Pirelli World Challenge

Lunch

Sunday, September 10	
8:00 am – 8:45 am	Qualifying – Star Mazda Presented by Goodyear
8:55 am - 9:10 am	Pre-Race Cooper Tire Prototype Lites Championship
9:10 am - 10:25 am	Race #2: Cooper Tire Protoype Lites Championship - 1 Hour 15 Minutes
10:40 am – 11:25 am	Race: Star Mazda Presented by Goodyear – 45 Minutes
11:25 am - 12:25 pm	Lunch
11:35 am - 11:55 am	Fan Parade Laps
12:00 pm - 12:15 pm	VIP Pace Car Rides
12:30 pm - 12:45 pm	Pre-Race IMSA GT3 Cup Challenge by Yokohama
12:45 pm - 2:00 pm	Race #2: IMSA GT3 Cup Challenge by Yokohama - 1 Hour 15 minutes
2:20 pm - 2:40 pm	Pre-Race Pirelli World Challenge
2:40 pm - 3:30 pm	Race: Pirelli World Challenge - 50 minutes
	-